Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Administratorul acestui site poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza site-ul. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizatori daca acesta continua sa foloseasca site-ul web.

Continutul acestui site ( texte, grafica, imagini, etc) este proprietatea S.C ETRIER VEST AUTO S.R.L. si a furnizorilor sai, si se afla sub incidenta Legii privind dreptul de autor. Informatiile pot fi folosite numai cu acordul scris al societatii.
Fotografiiile au caracter informativ, pot exista diferente fata de produsul real, pot fi schimbate fara instiintare prealabila.
Toate drepturile de autor asupra marcilor care apar pe site-ul nostru apartin detinatorilor de drept ale acestora.

S.C ETRIER VEST AUTO S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor de pe www.etrier.ro.

S.C ETRIER VEST AUTO S.R.L. nu este responsabila de nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.etrier.ro.

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate de catre administratorul site-ului utile. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. S.C ETRIER VEST AUTO S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea informatiilor prezente pe site-urile acestor terti.

 

Inregistrare comenzi

Comanda produselor de la S.C ETRIER VEST AUTO S.R.L se poate face prin urmatoarele modalitati:

  • Comanda online 

Comenzile online se pot inregistra pe site-ul www.etrier.ro prin adaugarea produselor in cos. Inainte de a continua cu finalizarea comenzii asigurati-va ca ati introdus cantitatea dorita pentru produsul selectat.

Pentru a finaliza comanda va trebui sa completati un formular in ceea ce priveste detaliile de facturare cat si adresa de livrare in cazul in care nu aveti un cont creat.

  • Comanda prin telefon

Pentru a inregistra comanda telefonic ne puteti contacta la numarul de telefon 0747 855 852 de Luni pana Vineri in intervalul orar 9:00 – 17:00

 

Modalitati de plata

Plata produselor comandate se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

  • Ramburs

Produsul se achita la momentul livrarii prin intermediul curierului. Produsul nu este inmanat daca plata nu este realizata la momentul livrarii.

 

Orice sesizare se poate face prin e-mail la adresa: vanzari@etriere.ro.