Livrare si retur

Modalitati de livrare

  • Livrarea prin curier rapid

Produsele comandate prin magazinul online www.etriere.ro sau telefonic se livrează oriunde pe teritoriul Romaniei prin intermediul partenerilor nostri Fan Courier si Urgent-Cargus.

Costul transportului:

Pentru comenzile cu valori pana in 299 de lei, taxa de curierat este 25 de lei.

Pentru comenzile peste 300 lei, transportul este gratuit.

Timpul de livrare estimat este de 24-48 ore de la ridicarea coletului de către curier.

Programul de expedieri este: Luni – Vineri intre orele 9:00 si 17:00.

 

  • Ridicarea produselor de la sediul firmei

Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei o pot face la adresa Eftimie Murgu, Nr. 82, Arad, jud.Arad. Acest lucru este realizabil dupa ce comanda a fost plasata folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un reprezentant S.C ETRIER VEST AUTO S.R.L va va contacta pentru a va transmite ora si data aproximativa la care va puteti prezenta la sediu in vederea preluarii produselor, incadrandu-se in intervalul orar 9:00 – 17:00 de Luni pana Vineri.

 

Politica de returnare

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Clientii isi vor exprima dorinta de returnare a produselor achizitionate in scris, pe adresa vanzari@etriere.ro, urmand sa primeasca un raspuns in scris, pe adresa de e-mail folosita.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata prin virament bancar.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a amana rambursarea sumei pana la primirea produselor.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza rambursarea sumei daca produsul primit ca retur nu indeplineste conditiile de retur.

Exceptii:

Produsele care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur, acestea avand posibilitatea de a fi verificate la ridicare.

La vânzare piesele sunt sigilate nu se accepta retur piesele cu sigiliile șterse sau distruse.

Nu este permis returul pentru piesele care au fost dezasamblate, sau au suferit modificari.

Reclamațiile referitoare la neconcordanța dintre marfă și factură se accepta numai dacă acestea au fost sesizate în termen de maxim două zile de la livrare.